Gara Constanta 1968

Comments

  1. Cum fratele meu sa aberezi atat de mult? In anul 1968 s-a facut uzina Dacia la noi si tu ai deja zeci de masini Dacia in poza. Daciile alea 1300, au aparut prima oara pe 23 august 1969. Poza aia este sigur dupa 1980.

    ReplyDelete
  2. asa e! Nu numai ca nu erau atatea Dacii in 1968, dar uitati-va la numere. Numerele astea , de tip "nou" pe vremea aia, :), au aparut cam dupa 1975-76.

    ReplyDelete
  3. 2 CT XXXX a apărut după anul 1979! Poza este făcută prin 1986...

    ReplyDelete
  4. Cum poti sa scrii pe poza "Copyright" cand poza e preluata fara sa specifici sursa? Preluata de aici: http://forum.transira.ro/viewtopic.php?t=2173&start=0

    ReplyDelete
  5. "Copyright, copyright si iar copyright". O intrebare: "forum.transira si nu mai stiu cum", are drepturi de autor pentru imaginea respectiva "Transira" ? Mor cand vad atatia destepti. Lasati omul in pace sa puna ce vrea pe blogul/sitte-ul lui si nu mai faceti pe "Lupul moralist". Sa vedem si noi postat aici "Drepturile de autor" si acordul scris din parte autorului care revendica imaginea. Pana atinci : valea in alta parte. Cat despre autorul blogului, bravo frate, ma bucur ca sunt oameni ca tine care vor sa le arate si pustilor de azi o "Istorie in imagini"

    ReplyDelete
  6. Smary M, e decent sa specifi sursa informatiei, dar ce sa-ti vorbim noi de decenta? Transira nu cred ca are drepturi de autor dar cineva de acolo a scanat poza aia, primita de la RATC. Deci cum sa-ti permiti sa scrii copyright pe o poza ce nu-ti apartine, bre, Smary? Deci, valea, tu!

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Post a Comment

Populare